ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

Berns Salonger

Berns, hösten 2012

Vid olika tillfällen under hösten 2012 bjöd ett urval av våra cirkusartister på häftiga cirkusakter i anrika Berns salonger när Creative Meetings hade placerat events för sina kunder där. Energirika akter som skedde från taket och de olika scenerna i salongen. Tygakt, luftringsakt ackompanjerat av en av Sveriges bästa sångare Peter, häftig jonglering med diabolo och lyspoj samt rockringar var bara några av de akter vi bjöd på innan den pampiga finalen från stora scenen.

Den här typen av akter i traditionell cirkusanda passar utmärkt in i den anrika lokalen och blir små energirika happenings som gästerna kan beskåda innan de fortsätter att samtala, äta och ha trevligt. En vitaminkick till kvällen alltså.

Kundkommentar

”ShowbusinessEvent är en nära samarbetspartner som vi gillar att engagera. Alltid professionellt hela vägen igenom från tydlig planering och idébollande till genomförande på plats med struktur och flexibilitet. Bra variation på akter och en leverantör som vi gärna kan rekommendera varmt”.
Carl Knutas, Creative Meetings

http://creativemeetings.com/


08 - 646 70 22
© ShowbusinessEvent 2013