ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

Magi på Elmiamässan

Talent Plastics monter på Elmiamässan, nov 2012

Talent Plastics ville ha något som uppmärksammade deras monter lite extra så vår artists jobb var att få strosande besökare att stanna vid montern. Vi föreslog en trollkarl som med enkla snabba trick kunde roa besökarna och sedan lämna över kunden till säljarna.  

Vår trollkarl hade en egen station, ett litet bord, att stå vid. Ofta stannade 2-3 st. besökare vilket snabbt fylldes på till upp till 20 pers i en klunga. Detta gjorde att många uppmärksammade montern och undrade vad som pågick.

Montrarna mitt emot verkade tycka att det var jättebra, dock också lite jobbigt eftersom de inte fick samma uppmärksamhet som sina grannar. Under de dagar mässan pågick återkom vi, till besökarnas glädje, med jämna mellanrum till montern för att bjuda på dessa små happenings.

Kundkommentar

"Det gick så himla bra, Klas var så uppskattad av hela gänget och vår monters besökare. Han var otroligt duktig på att fånga in människor och skapa intresse för att sedan snyggt bolla över till våra säljare. Vi är enormt nöjda med Klas insats! Återigen tackar vi för ett bra samarbete oss emellan. Det går alltid att lita på ShowbusinessEvent!"


08 - 646 70 22
© ShowbusinessEvent 2013