ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

Fritidsresors Blue Village

Hotell världen över, 2009-2015

Under 2009 kontrakterades vi som samarbetspartner till 2Entertain för att utveckla ett nytt koncept för Fritidsresors Blue Village - Varietédelen.

Vi ansvarade då för rekrytering, den konstärliga utformningen för varietéartisterna och för repetitioner, senare även kvalitetssäkring på destination. Sedan dess har vi varit en trogen samarbetspartner till 2Entertain för detta projekt och vårt samarbete har utökats. Vi är numer en del i det kreativa teamet som utformar nya shower som t.ex. 2010 "Welcome to the circus", 2011 ”Pirates of the mediterranean”, 2012 80-tals showen ”Forever young”.  2013 var det världspremiär på nya Eurovisionshowen ”Euphoria” som tog nya vägar genom att jobba med både liveshow samt förinspelade tv-inslag. Därtill har vi gjort de fyra clownshowerna som spelas till barnens förtjusning. Tre nya shower gjordes till 2012 och till 2013 lades ytterligare en till.

Kundkommentar:

"Sedan 2009 har 2Entertain haft ett nära samarbete med ShowbusinessEvent i samband med att rekrytera varietéartister samt producera underhållning till Fritidsresors Blue Village-anläggningar i Europa. Vi valde ShowbusinessEvent därför att de står för säker leverans, pålitlighet och kreativitet. Dom är lyhörda och samarbetsvilliga gällande våra önskemål och tar själva initiativ till nya strategier som har fört projektet framåt."


08 - 646 70 22
© ShowbusinessEvent 2013