ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

In the Realm of Dreams

Dieselverkstaden, nov 2011

November 2011 hade föreställningen ”In the realm of dreams” premiär på Dieselverkstaden i Stockholm.

Där möttes publiken av en mer än 20 man stark ensemble i en färgfull, fartfylld, ny och unik cirkusföreställning. Clowner, lindansöser, jonglörer, akrobater, komiker, trollkonstnärer, musiker, sångare och dansare med ett gemensamt mål: att få publiken att skratta, gråta, häpna och förföras! En cirkusföreställning som tar medvetandet i besittning och får publiken att glömma verkligheten för en stund. Denna föreställning samlade många fantastiska artister, några med mycket lång erfarenhet. Med i ensemblen fanns bl.a. clownen och skådespelaren Gay Lundin som just firat 40 år som artist och under flera år varit programledare i barnprogrammet Lördagsgodis i SVT. Föreställningens sångare var Peter Malmrup som tidigare setts i roller som ”Robert” i Kristina från Duvemåla på Cirkus samt den amerikanska schackspelaren ”Freddy” i Chess när denna föreställning gick i Stockholm.

Röster om föreställningen

"Har precis sett kanske den finaste, mest berörande och mest fantastiska cirkusföreställning någonsin. In the Realm of Dreams. Stort TACK till alla enormt duktiga artister, ni är fantastiska och inget annat!"

"Detta är något ALLA borde få chans att se. Underbart från början till slut. Liveorkestern var också något utöver det vanliga, ingen trött gammal cirkusorkester utan en modern sådan"

"Så jävulskt bra föreställning, In the Realm of Dreams! Tack för att ni alla är så sjukt grymma och visar upp det!!!!!!"

"Att ni tagit cirkusens själ med er in till teatern och gjort något så vackert med den är en bedrift få skulle klara. Tack för en underbar cirkusafton"


08 - 646 70 22
© ShowbusinessEvent 2013