ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

Några av våra artister

Oscar

Oscar

Cirkusskolan i Colombia utexaminerar många bra artister. De flesta hamnar hos Cirque du Soleil men Oscar hamnade här hos oss. Med Straps som är en riktig styrkeuppvisning så fascinerar han gästerna, även om han också kör handstående, tyg och dansakrobatik med samma höga nivå!

  Spela film
Anneli

Anneli

7 år gammal började hon dansa på lina.  Sen dess har jobbet tagit henne runt världen.  Anneli jobbar med både vackra & uttrycksfulla samt fartiga & glädjespridande nummer.  Med visuella nummer som rockringar, lindans, luftring och vighet bjuder hon alltid på cirkusakter som tar andan ur gästerna.

  Spela film
Sara

Sara

En tekniskt briljant artist som med sitt vighetsnummer och sina luftakter verkligen berör publiken.  2012-2013 underhöll Sara på Wallmans Köpenhamn med ett vighetsnummer som kväll efter kväll fick folk att tystna och bara gapande se på. Vi är glada och stolta över att hon är en av våra samarbetspartners.

Stefan MusiComedy

Stefan MusiComedy

Med gitarren i högsta hugg blandar Stefan musik, humor och ibland något morbida texter. Med en bakgrund som varietéartist  har han jobbat med underhållning sen 1996 och är en trygg person på scenen som är lätt att gilla. Med Stefan Langendorf som underhållare blir er kväll allt annat än tråkig! Som en kvinna i publiken en gång uttryckte det: ”-Han är som ett kinderägg! Med ADHD…”

  Spela film
Isak

Isak

Började som tioåring,  med eldpoi, enhjuling och jonglering. Han är utexaminerad från cirkusgymnasiet i Gävle men har breddat repertoaren betydligt sedan dess med Close up magi och andra cirkuskonster. Efter ett år på Wallmans i Köpenhamn är han nu tillbaka hos oss med en scenvana och rutin som få 22-åringar har.

Spela ljudklipp
Peter

Peter

Vi är glada att få jobba med sångaren som helt självlärd knep platsen som Robert i Kristina från Duvemåla efter Peter Jöback. Med en sångröst få kan skryta med berör Peter verkligen med sin röst. Han är rösten i flera av våra cirkusartisters akter och finns ofta med live när vi jobbar för att skapa en extra dimension till akter och nummer.

  Spela film
Ida

Ida

Ida är en av våra favoritsångerskor och levererar alltid på en hög nivå. Hon har funnits med oss i många år. Som Madame Duchess i Café Burlesque & som huvudsångerska i Soire Rouge på F12 Gruppens krog Le Rouge.  Efter 2 år På Wallmans i Köpenhamn är hon tillbaka i Stockholm för att förgylla med sin ljuva stämma.

  Spela film
Fredrik O

Fredrik O

En mångårigt rutinerad dansare & koreograf som ständigt dyker upp i allehanda sammanhang. Känns igen från melodifestivalen i både Sverige, Polen & Ryssland. Finns dessutom med hos oss med sin duo Man Meadow med sin clubact.  Är medskapare och koreografiskt ansvarig  till flera shower vi gjort för Fritidsresor.

  Spela film
Fredrik F

Fredrik F

En norsk jonglör med lika delar clowneri och jonglering i sig. Fredrik har under flera säsonger jobbat för oss i utlandet men är äntligen tillbaka. Med sina orangea käglor gör han häftiga jongleringsakter och är även del i vår jongleringsgrupp med passningsjonglörer.

Annika

Annika

En  ung  och aktiv danstjej som ständigt dyker upp i våra projekt. Mycket flexibel tjej som är van att jobba tillsammans med cirkusartister och i ensemble.  Att hon dessutom kan sjunga är en bonus för både oss och kunden. Ses ofta i ett vackert nummer tillsammans med en av våra jonglörer.

  Spela film
Klas

Klas

Perfekt kombinationen av trollkarl med extrem fingerfärdighet och  komisk entertainer. Han får inte bara folk att förundras över magiska mirakel och svära att de just bevittnat de omöjliga utan får dem också att skratta åt de fantastiska tricken. Lika bra som close up magiker under mingel som att göra en magishow för ett exklusivt sällskap.  

  Spela film
Man Meadow

Man Meadow

Man Meadow är Clubduon som producerar danshit efter danshit och deras låtar spelas på otal dangolv Europa över. Med deras live preformance får man igång partyt och bjuder på en häftig after midnight show som pumpar upp energin. Passar lika bra på en trendig klubb som på en fest med ett häftigt dansgolv. 


© ShowbusinessEvent 2020